Copyright © VLOK-CI vzw. 2016 Alle rechten voorbehouden  

Contact                 Sitemap               Disclaimer

   

VLOK-CI vzw: Vlaamse ouders van Kinderen met  Cochleaire Inplant.

Vlaamse Ouders van Kinderen met Cochleaire Inplant vzw

Startpagina Wie zijn wij Activiteiten Nuttige info Nieuws Getuigenissen Lid worden? Contact
Algemene vragen:
Wat is een CI (cochleaire inplant)?
Wie komt in aanmerking voor een CI ?
Waar kan ik terecht voor deze CI ?
Dit zijn wellicht enkele van de meest aan ons gestelde vragen.  Op deze en andere vragen trachten wij u een antwoord te geven.
Nuttige links:
Op de pagina “nuttige links” hebben wij getracht voor ouders van dove/slechthorende kinderen een aantal relevante websites aan te bevelen waar u terecht kan voor alles wat met doofheid te maken heeft.
Nuttige info
Heeft u nog nuttige info die onder één van deze rubrieken zou kunnen thuishoren, twijfel er dan niet aan om deze aan ons door te geven!
Lid worden?
U stort €10 lidgeld op rekeningnummer BE49 7350 0647 8271 van VLOK-CI met vermelding: familienaam + adres + 'lidgeld VLOK-CI'.  Geef eveneens uw gegevens door via mail aan Sandra Knaepen, onze verantwoordelijke ledenadministratie door hier te klikken.
Als 'lid' ontvangt u onze Nieuwsbrieven en de uitnodigingen voor onze activiteiten.

Wilt u ons een duwtje in de rug geven? Dat kan via een storting op bovenstaand rekeningnummer met vermelding familienaam + adres + 'steun VLOK-CI'.
Let wel dat wij hiervoor, tot nader order, nog geen fiscale attesten kunnen uitschrijven.
Als 'steunend lid' ontvangt u onze nieuwsbrieven.
Tips bij integratie in “gewoon” onderwijs, tips omtrent verhoogde kinderbijslag, wetteksten over de wettelijke regeling voor terugbetaling van CI, deze en andere onderwerpen vind u hier terug.
Onze recente nieuwsbrieven zijn voorbehouden aan onze leden. De nieuwsbrieven van de vorige jaargangen echter kan u lezen op onze website en bevatten nog steeds een bron van informatie. Let er wel op dat sommige informatie gedateerd kan zijn.