Home

Disclaimer


De inhoud van deze website en onze nieuwsbrieven worden met de grootste zorg samengesteld. Ondanks deze constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website en nieuwsbrieven besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website of in onze nieuwsbrief wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. VLOK-CI vzw is niet aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website (of in de nieuwsbrieven) beschikbare informatie. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

De website van VLOK-CI vzw. bevat  hyperlinks naar websites of pagina’s van derden. Het plaatsen van deze hyperlinks op onze site impliceert op geen enkele wijze goedkeuring op de inhoud ervan en impliceert de opname van deze links geen enkele samenwerking tussen VLOK-CI vzw en de exploitanten van deze websites. VLOK-CI vzw verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of andere eigenschappen van deze websites en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze zonder dat er vooraf schriftelijke toestemming werd gegeven door VLOK-CI vzw.

Als u ons informatie, teksten, illustraties enz... toestuurt betekent dat, dat u ons toestemming geeft deze volledig vrij van (auteurs)rechten te gebruiken en ook dat wij daarvoor achteraf geen andere kosten in rekening gebracht krijgen. Toezending betekent echter niet dat deze ook (integraal) wordt gepubliceerd op de website of in de nieuwsbrief. Wij houden ons ten alle tijden het recht toe teksten aan te passen, aan te vullen, te weigeren, in te korten, enz...

Wanneer VLOK-CI vzw verwittigd wordt (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)  van fouten of onvolledigheid van gegevens, dan zal VLOK-CI vzw onmiddellijk overgaan tot verbetering of aanvulling.